В Києві збираються будувати пересадкові вузли для зручності пасажирів

Поблизу станції метро «Петрівка» та на зупинці трамвайної лінії «Контрактова площа» збудують транспортні пересадочні вузли.

Зокрема, будівництво здійснюватиметься в районі станції метро «Петрівка» (в місці примикання просп. Оболонського до вул. Вербової), а також на зупинці трамвайної лінії «Контрактова площа» на вул. Спаській.

Будівництво пересадочних вузлів сприятиме упорядкуванню проходу пасажирів до місць посадки-висадки, унеможливить створення незручностей пасажирам, затримки руху наземного транспорту. Окрім того, виконання зазначених робіт дозволить облаштувати на вказаних пересадочних вузлах підвищені платформи з автоматизованою системою пропуску пасажирів і встановити павільйони очікування з інформаційно-довідковим обладнанням.

«У рамках співпраці зі Світовим банком та за його рекомендаціями в Києві передбачено будівництво та облаштування 13 транспортно-пересадочних вузлів, які є вагомою складовою розвиненого громадського транспорту. Вони допоможуть оптимізувати транспортний потік, розвантажити столичні дороги, поліпшити обслуговування пасажирів», – повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури Сергій Майзель.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: