Зміни на краще: рецепт успішної оренди квартири

Необхідність вигідно орендувати квартиру в певний момент виникає у багатьох українців. Переїзд до столиці в пошуках самореалізації, прагнення до самостійного життя, створення або розширення молодої сім'ї – стають приводом для пошуку квартири в оренду в Києві.

Спосіб уникнути неприємностей – орендувати квартиру через агентство

Якщо у вас нема бажання витрачати свій час чи зв'язатися з аферистами, які продають «списки телефонів господарів квартир» та інші непотрібні послуги, є сенс звернутися у відоме агентство нерухомості. Орендувати квартиру через агентство часто вдається з перших переглядів, оскільки досвідчений ріелтор підбере варіанти, які максимально відповідають вашому запиту. Вам залишиться вибрати найбільш підходящий з них.

Щоб правильно орендувати квартиру і убезпечити себе від несподіванок в процесі оренди, необхідно скласти і підписати договір з орендодавцем. У цьому також допоможе ріелтор, який надасть типовий варіант договору, внесе індивідуальні правки і пропише всі необхідні умови. Також консультант з нерухомості підкаже, як швидко орендувати квартиру за вигідною ціною, які варіанти варто розглянути в першу чергу.

Як успішно орендувати квартиру в Києві

Оренда квартири у Києві – непросте завдання. Тому майбутньому орендареві краще відразу скласти алгоритм, який він буде використовувати при пошуку відповідного варіанту. В першу чергу потрібно визначитися з ціновим коридором, в якому буде здійснюватися пошук. Потім орендарю варто визначитися з локацією, кількістю кімнат, станом і комплектацією майбутнього місця проживання.

Щоб пошук відповіді на питання «як орендувати квартиру?» не розтягнувся надовго, краще скласти максимально чіткий запит, який відповідає актуальним ринковим реаліям, відвідати з переглядами декілька варіантів і вибрати найбільш підходящий з них.

За практикою, що діє в Україні, успішним завершенням операції оренди квартири вважається підписання двостороннього договору між орендарем та орендодавцем. У договорі прописуються правила і терміни користування квартирою, умови продовження чи дострокового розірвання договору, сума щомісячних платежів, розмір і умови повернення гарантійної суми, можливі додаткові умови. Наявність такого договору вигідна обом сторонам, оскільки робить процес оренди чітким і убезпечує учасників від різких змін умов і побажань.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: