Держава продовжить фінансово підтримувати енергоефективні заходи українців

Кабінет Міністрів України затвердив виділення більш 893 млн. грн. на реалізацію в 2016 році Державної програми часткової компенсації вартості кредитів на термомодернізацію і заходи щодо підвищення енергоефективності в житловому секторі України.

Згідно з документом, на часткову компенсацію кредитів, залучених домогосподарствами для придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, в 2016 році з державного бюджету планується виділити 86 млн. 870 тис. грн. – в 3,22 рази більше, ніж роком раніше. При цьому кількість домогосподарств, які отримають такі кредити, планується збільшити в 2,7 рази – до 21 тис. 360.

На часткову компенсацію кредитів, залучених об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків для проведення заходів з підвищення енергоефективності, в 2016 році планується виділити на 25% більше коштів з держбюджету, ніж роком раніше, – 122 млн. 200 тис. грн. При цьому уряд розраховує, що кількість ОСББ, залучених в реалізацію даної програми, збільшиться на 38% - до 2 тис. 208 од.

ІАП «Столична нерухомість»

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: