Вибір квартири для покупки: важливі моменти

Як вибрати квартиру і залишитися задоволеним: поради щодо купівлі житла

Купівля квартири – дуже відповідальний і часто довгоочікуваний крок, який потребує попередньої підготовки і певних знань. Щоб обране житло довгі роки радувало своїх нових власників, в процесі вибору потрібно врахувати всі аспекти підбору квартири для покупки.

Вибираючи квартиру на вторинному ринку Києва необхідно вивчити об'єкт з двох сторін: технічний стан і нюанси об'єкта і його юридичну історію і «чистоту». Тільки після цього можна віддавати гроші і отримувати право власності на таке житло. Однак далеко не кожен покупець має час і можливості для цього, тому є сенс вибрати квартиру через агентство нерухомості.

Переваги вибору квартири через агентство нерухомості

Професійні ріелтори розкажуть всі тонкощі як вибрати квартиру: на що звернути увагу в першу чергу, які питання поставити продавцеві, як вигідно для себе провести переговори. В умовах українського ринку найчастіший запит, з яким доводиться працювати ріелторам – допомогти купити однокімнатну квартиру.

При виборі квартири для покупки пріоритетами зазвичай є: відповідна ціна, локація (район), вік і стан будинку (в т .ч. комунікацій і комунальних систем), внутрішній стан квартири, розвинена інфраструктура і транспортне сполучення. Зробити вибірку варіантів, які відповідають заданим параметрам, провести переговори з продавцями, перевірити пакет документів на квартиру і супроводжувати клієнта в процесі угоди – комплекс послуг, які надають агентства нерухомості в Україні.

Дві складові успішного вибору квартири

Часто в процесі переглядів і ухвалення рішення про покупку, клієнт може не помітити деталі, які потім суттєво вплинуть на життя у новій квартирі. Щоб цього уникнути, досвідчений консультант з нерухомості підкаже, які питання потрібно поставити продавцеві і в чому впевнитися обов'язково. Наприклад, деякі особливості планування, стан труб і електропроводки, рівень шумо- і теплоізоляції, вікна, що виходять на шумний об'єкт чи трасу. Все це може послужити підставою для торгу або рішення вибрати іншу квартиру.

Для відповіді на запитання: «Як правильно вибрати квартиру і не пошкодувати про своє рішення?» потрібно пам’ятати про дві умови: самостійно вивчити основні нюанси вибору і скористатися послугами досвідченого ріелтора. Власна поінформованість і досвід професіонала допоможуть вам зробити оптимальний вибір!

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: