Столична влада пропонує інвесторам проблемних об'єктів варіант вирішення проблеми

Міська влада запропонувала ошуканим інвесторам план дій.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Із метою вирішення проблем добудови та введення в експлуатацію таких житлових комплексів виділено два ключових напрями подальшої спільної роботи. По-перше, це створення та реєстрація юридичної особи, що оформить на себе право власності на об’єкт незавершеного будівництва та виконуватиме функції замовника. По-друге, повний аналіз існуючої ситуації щодо підключення до інженерних мереж міста та напрацювання шляхів вирішення питань стосовно можливості надання технічних умов на підключення й подальшого їх виконання окремо з кожним постачальником послуг.

«Хочу звернути увагу, що зазначений алгоритм розроблений як методичні роз’яснення та має виключно рекомендаційний характер.  Для вирішення проблем на кожному окремому об’єкті потрібен індивідуальний підхід. Тож алгоритм може доопрацьовуватися та бути адаптованим до певних умов і обставин. Цей план дій є результатом певного досвіду та спільної роботи органів місцевої влади, структурних підрозділів КМДА та інвесторів», – пояснив заступник голови КМДА.

Також у місті створено робочу групу з вирішення проблемних питань щодо об’єктів незавершеного будівництва й безхазяйних об’єктів усіх форм власності.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: