В жовтні найдешевшу квартиру в Києві орендували у Святошинському районі

Найбюджетнішим варіантом, орендованим у жовтні, стала 2-кімнатна квартира в передмісті Києва – місті Боярка на вул. Молодіжній. Орендували об'єкт за 2 тис. грн./міс.

Найдоступнішим об'єктом у Києві, стала 1-кімнатна квартира на вул. Потапова в Святошинському районі, площею 30 кв. м, в житловому стані за 3 тис. 500 грн./міс. Про це повідомила Галина Мельникова, Генеральний директор АН «Благовіст».

В цілому категорія об'єктів вартістю до 500 дол. США на міс. склала 56% від загального обсягу. У цій категорії представлені 1-2-кімнатні квартири переважно в Голосіївському, Печерському, Дарницькому, Шевченківському районах, у меншій кількості – в Святошинському, Солом'янському, Подільському районах.

У ціновому діапазоні 500-1 тис. дол. на міс. проведено 27% угод. У даній категорії фаворитами були 2-3 кімнатні квартири в Шевченківському, Голосіївському, Печерському, Подільському, Солом'янському районах.

У сегменті від 1 тис. до 2 тис. 500 дол. на міс. частка угод склала 17%. У цьому діапазоні орендарів цікавили квартири в Печерському, Голосіївському, Дарницькому, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах.

Найдорожчим об'єктом, орендованим у жовтні в цьому ціновому діапазоні, стала 3-кімнатна квартира, площею 150 кв. м на вул. Глибочицькій в Подільському районі з усім необхідним для комфортного проживання за 57 тис. 200 грн./міс.

Всього в жовтні поточного року агентством «Благовіст» було проведено 224 угоди з оренди нерухомості в Києві. Витрати на оренду склали 160 тис. 354 дол. 

«Попит, як на житлові об'єкти, так і на нежитловий фонд залишається активним. Триває тенденція зняття в оренду якісного житла в передмісті Києва. Приваблива ціна, комфортні для проживання житлові комплекси, залучають орендарів. В наступному місяці ціни істотно не зміняться, а грунтуючись на кількості звернень в нашу компанію, можливо збільшення кількості угод», –коментує Галина Мельникова, Генеральний директор АН «Благовіст».

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: