Киянам пропонують нову Стратегію розвитку столиці

Столична влада розробила нову редакцію Стратегії розвитку міста Києва й виносить її на громадське обговорення.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми запрошуємо всіх киян, а також науковців, експертів, представників професійних та громадських об’єднань до участі в цьому процесі», – зазначив мер Києва Віталій Кличко.

Він зауважив, що необхідність перегляду Стратегії, затвердженої Київською міською радою у 2011 році, викликана вимогами часу. Крім того, важливим є питання забезпечення відповідності вимогам ухвалених нормативно-правових актів, а також її гармонізації із державними документами стратегічного характеру, зокрема Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року.

«Я прошу киян долучитися до обговорення проекту і надавати свої пропозиції щодо того, яким вони хочуть бачити Київ. Ми сподіваємося, що нова редакція Стратегії стане дорожньою картою для подальшого розвитку нашого міста – європейської столиці – Києва», – зазначив Віталій Кличко.

Проект вже опублікований на сторінці департаменту економіки та інвестицій – рубрика «Стратегічний розвиток». Громадське обговорення триватиме з 10 до 30 листопада 2016 року.

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: