У квітні рівень капіталовкладень у нерухомість Києва склав 23 млн. 778 тис. дол. США

За інформацією АН «Благовіст» (м. Київ), впродовж березня 2017 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 23 млн. 778 тис. дол. США, що на 22% вище за показники березня 2017 року. Кількість угод зросла на 2,4%.

Сегмент до 50 тис. дол. у квітні зайняв частку 38% від загальної кількості операцій. Тут купували, переважно, 1-2-кімнатні квартири в Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Голосіївському, Солом'янському, Подільському, Шевченківському районах.

У цьому сегменті у квітні проводили операції, переважно, з квартирами, покупки заміської нерухомості – поодинокі договори.

Найбюджетнішим об'єктом, проданим у квітні, стала 1-кімнатна квартира, площею 29 кв. м на вул. Литвиненка-Вольгемут у Святошинському районі. Квартиру продали за 19 тис. дол.

Серед дорожчих об'єктів – 1-кімнатна «гостинка», площею 26 кв. м, з косметичним ремонтом на вул. Мостицькій в Подільському районі. Продали об'єкт за 24 тис. 400 дол.

За 43 тис. 500 дол. у квітні можна було купити 1-кімнатну квартиру у новому будинку без ремонту, площею 49 кв. м в Солом'янському районі на бул. Вацлава Гавела.

Продавали також будинки. В с. Іванків Бориспільського району продали будинок, площею 121 кв. м, з підключеними комунікаціями, гаражем за 40 тис. дол.

Відбувалися і продажі земельних ділянок. У Петропавлівській Борщагівці продали 7 соток землі за 17 тис. дол.

У сегменті 50-100 тис. дол. проведено 41% операцій. Тут продавали переважно 2-3-кімнатні квартири в Голосіївському, Печерському, Оболонському, Дарницькому, Шевченківському, Солом'янському районах.

В цьому сегменті у квітні квартири зайняли 96% операцій, 4% припало на об'єкти нежитлового фонду.

За 50 тис. дол. було продано 3-кімнатну квартиру, площею 78 кв. м в житловому стані на вул. Закревського в Деснянському районі.

З бюджетом в 62 тис. дол. у квітні можна було купити 2-кімнатну квартиру, площею 49 кв. м з хорошим ремонтом на вул. Луценка в Голосіївському районі.

На вул. Златоустівській у Шевченківському районі столиці за 83 тис. 800 дол. купили 1-кімнатну квартиру, площею 58,8 кв. м з хорошим ремонтом, меблями і дорогою технікою.

Серед об'єктів нежитлового фонду – приміщення 43 кв. м, з двома кабінетами, ремонтом на вул. Ярославській у Подільському районі. Його продали за 56 тис. дол.

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками квітня склала 21%. Фаворитами цієї категорії були об'єкти в Голосіївському, Солом'янському, Печерському, Оболонському та Шевченківському районах.

Загалом у цьому сегменті продажі квартир зайняли основну частку операцій. Також були поодинокі угоди з будинками.

У вказаному сегменті продавали переважно 2-5-кімнатні квартири.

Серед яскравих представників цього цінового сегменту – 3-кімнатна квартира на пр. Героїв Сталінграда в Оболонському районі. Житло площею 90 кв. м з ремонтом і всім необхідним для проживання продали за 116 тис. дол.

З дорожчих об'єктів – 5-кімнатна квартира на вул. Зарічній в Дарницькому районі, площею 200 кв. м, з лічильниками на усі послуги. Продали об'єкт за 190 тис. дол.

З об'єктів заміської нерухомості в квітні продали 2-поверховий будинок, площею 332 кв. м в с. Тарасівка Києво-Святошинського району. Будинок з ремонтом на ділянці 8 соток продали за 200 тис. дол.

Найдорожчим об'єктом, реалізованим у квітні в рамках цього цінового сегменту (до 250 тис. дол.), стала 4-кімнатна квартира, площею 141 кв. м на вул. Павлівській у Шевченківському районі, з ремонтом і технікою. Продали об'єкт за 245 тис. дол.

*Розрахунок проводився в національній валюті за усередненим курсом на день укладання угоди.

Довідка про компанію:
Агентство нерухомості «Благовіст», що входить до складу Корпорації First Realty Group, було засновано в 1993 році.
На сьогоднішній день в Києві працює 8 офісів агентства, з якими співпрацюють близько 500 професійних ріелторів.

 

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: