Попит покупців на нове житло продовжує збільшуватись

Перший квартал 2017 року відзначився значним зростанням кількості угод, що стало продовженням тенденції, що намітилася ще в 2016 році, коли кількість угод на ринку первинної нерухомості зросла на 20% в порівнянні з 2015 роком. Про це повідомили фахівці компанії CDS.

Цей тренд, обумовлений збільшеним інвестиційним попитом на тлі чергового витка девальвації національної валюти і значним зниженням цін за рахунок великої кількості акцій і знижок, що завершився у середині квітня 2017 року.

Після цього, в зв'язку зі зміцненням гривні, в сукупності з закінченням акцій і зростанням середнього бюджету покупки, попит істотно «просів» і залишається на невисокому рівні і зараз.

За даними CDS, основний попит в першому півріччі 2017 року концентрувався, як і раніше, на сегменті бюджетного житла. На бюджетне житло доводилося до 84% угод, з яких 55% належать до економ-класу, а 29% – до комфорт-класу. Попит на житло бізнес-класу в загальній структурі склав 15%, а попит на житло преміум-класу – менше 1% в загальній структурі операцій.

Джерело: 100realty.ua

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: