Київська область у переліку лідерів по об'ємах будівництва

За підсумками січня-серпня 2017 р підприємства України виконали будівельні роботи на суму 53 млрд. 500 млн. Грн., індекс будівельної продукції по відношенню до аналогічного періоду 2016 р склав 125,4%. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.

«Будівельна галузь продовжує стабільно зростати. І дуже добре, що позитивна тенденція спостерігається не стільки в столиці, а й в інших регіонах України. За даними Державної служби статистики за підсумками січня-серпня цього року підприємства вже виконали будівельні роботи на суму 53 млрд. 500 млн. грн. Обсяги будівництва зросли більш ніж на чверть у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Лідерами є Житомирська, Кіровоградська, Запорізька, Одеська та Київська області», – сказав він.

Так, індекс будівельних робіт в Житомирській області склав 167%, Кіровоградській - 165%, Запорізькій - 141%, Одеській - 135%, Київській - 134%. Тільки Луганська та Чернівецька області знизили темпи будівництва в порівнянні з аналогічним періодом минулого року – індекси будівельної продукції склали 79% і 95% відповідно.

Джерело:100realty.ua

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: