Середні ціни на вторинне житло у Києві продовжують зниження

У лютому на вторинному ринку житлової нерухомості Києва зафіксовано зниження цін, в порівнянні з попереднім місяцем – на 0,3%, до 1 тис. 229 дол. США за кв. м. Про це у своєму щомісячному огляді ринкової ситуації повідомили аналітики порталу 100realty.ua.

За рік, з лютого 2017 року, середня ціна на житло в Києві у доларовому еквіваленті зменшилася на 3,8%.

При цьому, в січні однокімнатні квартири подорожчали – на 0,8% до 1 тис. 164 дол. за кв. м. Габаритніше житло втратило в ціні. Так, серед двокімнатних квартир зафіксовано зниження на 0,9% до 1 тис. 268 дол. за кв. м; трикімнатні квартири – зниження на 0,5% до 1 тис. 223 дол. за кв. м; чотирикімнатні квартири – зниження на 1,1% до 1 тис. 324 дол. за кв. м.

По районах Києва – практично паритет. Так, середні ціни на квартири виросли у Дніпровському (на 0,9%), Святошинському (на 0,7%), Голосіївському (на 0,4%) і Деснянському (на 0,1%) районах. В інших адміністративних районах столиці зниження середніх цін склало від 0,1% в Печерському до 0,8% у Шевченківському районі.

Печерський район залишається найдорожчим у Києві за середньою вартістю житла з показником 1 тис. 987 дол. за кв. м. Найнижчі ціни, як і раніше – у Деснянському районі, в середньому, 821 дол. за кв. м.

Джерело: 100realty.ua

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: