У листопаді рівень інвестицій в нерухомість Києва склав 43 млн. 250 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м.Київ) Олени Бібєрової, протягом листопада 2019 року обсяг інвестицій в нерухомість Києва склав еквівалент 43 млн. 250 тис. дол. США, що на 35% більше, ніж в жовтні 2019 року.

Сегмент до 50 тис. дол. в листопаді зайняв частку 29% від загальної кількості операцій. У цій категорії купувалися в основному 1-2-кімнатні, рідше 3-кімнатні квартири, частіше – в Святошинському, Солом'янському, Дніпровському районах столиці. Угоди з квартирами склали основну частку.

Найбюджетнішим об'єктом, проданим в листопаді, стало паркомісце в житловому комплексі на вул. Демееевской (Голосіївський р-н), 15 кв.м продали за 15 тис. дол.

Серед квартир найдешевший об'єкт – 1-кімнатна квартира площею 37 кв.м за 23 тис. дол. на пр. Глушкова (Госеевскій р-н).

За 37 тис. дол. купили 3-кімнатну квартиру площею 62 кв.м на просп. Л. Курбаса (Святошинський р-н).

За 50 тис. дол. придбали 2-кімнатну квартиру площею 50 кв.м на вул. Джона Маккейна (Печерський р-н).
В даному ціновому сегменті в листопаді були також угоди з будинками. Наприклад, в смт. Ворзель будинок площею 100 кв. м купили за 37 тис. 500 дол.

У сегменті від 50 до 100 тис. дол. проведено 40% операцій. Тут переважають 2-3-кімнатні квартири в Солом'янському і Шевченківському районах Києва. Основний попит припав на квартири, були також угоди з об'єктами нежитлового фонду. Наприклад, на вул. Січових Стрільців (Шевченківський р-н) купили напівпідвальне приміщення площею 200 кв. м за 55 тис. дол.

За 51 тис. дол. купили 3-кімнатну квартиру площею 86 кв. м на вул. Алматинської (Дніпровський р-н).

За 70 тис. дол. на вул. Шолуденка (Шевченківський р-н) купили 1-кімнатну квартиру площею 36 кв. м.

За 100 тис. дол. куплена 3-кімнатна квартира площею 96 кв. м в артилерійських пров. (Шевченківський р-н).

Цінова категорія від 100 до 250 тис. дол. за підсумками листопада склала 26%. Основну частку в структурі операцій зайняли квартири, розташовані в більшій кількості в Печерському, Подільському та Голосіївському районах столиці. Були одиничні угоди з будинками і об'єктами нежитлового фонду.

Наприклад, в с. Козин купили будинок площею 410 кв. м за 200 тис. дол.

На вул. Зарічній (Дарницький район) 2-кімнатну квартиру площею 56 кв. м придбали за 101 тис. дол.

За 170 тис. дол. купили 4-кімнатну квартиру площею 164 кв. м на вул. Коновальця (Печерський район).
Серед об'єктів нежитлового фонду – на вул. Глибочицькій (Подільський р-н) купили фасадне приміщення для розміщення магазину площею 135 кв. м за 250 тис. дол.

Цінова категорія від 250 тис. дол. у листопаді представлена ​​5% від загального обсягу угод. У даній ціновій категорії в минулому місяці набували в основному квартири і об'єкти нежитлового фонду. Були одиничні угоди з будинками. Наприклад, в с. Віта-Поштова купили будинок площею 370 кв. м за 400 тис. дол.

За 350 тис. дол. купили будинок на вул. Яноша Курчака (Шевченківський р-н) площею 487 кв. м.

За 270 тис. дол. на вул. Героїв Сталінграда (Оболонський р-н) купили 4-кімнатну квартиру площею 150 кв. м.

За 620 тис. дол. Купили квартиру площею 250 кв. м на вул. Володимирській (Шевченківський р-н). Це найдорожчий об'єкт, проданий в листопаді.

«Ринок нерухомості Києва дуже активний. Спостерігається високий попит у всіх цінових сегментах. Ціни поступово збільшуються, тому тим, хто планує придбати нерухомість варто швидше приймати рішення, оскільки вартість квадратних метрів продовжить рости», – прокоментувала ситуацію Олена Бібєрова, Генеральний директор АН «Благовіст».

Зворотній зв`язок

Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів: